De 12 leukste afstudeercadeaus van 2019 voor man en vrouw

De 12 leukste afstudeercadeaus van 2019 voor man en vrouw

september 1, 2019 0 Door Sebastian Beerse

Als je op deze pagina belandt ken je vast iemand die bijna afstudeert en aan een nieuw hoofdstuk in zijn of haar leven begint. Of hun volgende stap nu een vervolgopleiding is, een baan in de ‘echte wereld’ of misschien zelfs een reis rond de wereld: het selecteren van de leukste afstudeercadeaus hoeft niet lastig of duur te zijn. Om je te helpen hebben we een aantal geweldige ideeën voor originele afstudeercadeaus verzameld. Voor elk type afstudeerder, en voor zowel man als vrouw (al zijn sommige natuurlijk voor beiden van toepassing). Van koffiezetapparaten tot een draagbare vinylspeler tot een kledingstomer. Of je nu alleen iets wilt geven, samen met een groep, of als ouders, het leukste idee vind je hier!

Afstudeercadeaus man

Afstudeercadeau 1. Crosley Cruiser Deluxe Bluetooth Platenspeler

afstudeercadeau man 1

  Bekijk Bol.com  

  Bekijk Coolblue.nl  

Als je op zoek bent naar een geweldig afstudeercadeau voor een muziekliefhebber, probeer dan deze draagbare vinylspeler! Deze vinylspeler heeft bluetooth ondersteuning en kan gemakkelijk ingepakt worden. Je kunt het cadeau extra speciaal maken door een paar van je favoriete old school records erbij te kopen.

 Afstudeercadeau 2. Pongo draagbare tafeltennis set

afstudeercadeau man 2

  Bekijk Bol.com  

Wie houdt er niet van een spontaan potje tafeltennis? Deze leuke en draagbare set is een creatief en betaalbaar afstudeercadeau voor elke sportieve afstudeerder.

Afstudeercadeau 3. Eastpak Floid Stitch Dot

afstudeercadeau man 3

  Bekijk Coolblue.nl  

  Bekijk Bol.com 

Of de afstudeerder nou een fervent reiziger is, of te maken krijgt met een serieuze afstand voor hun nieuwe baan. De slanke look, duurzame stof en slimme zakken maken deze tas het perfecte metgezel voor onderweg.

Afstudeercadeau 4. Chemex Classic Coffeemaker

 

afstudeercadeau man 4

  Bekijk Bol.com 

  Bekijk Coolblue.nl 

Het is tijd om koffie te gaan zetten als een volwassene. Het waanzinnig populaire Chemex pour-over koffiezetapparaat is elegant en gemakkelijk te gebruiken. Het enige dat je nodig heb zijn de ingrediënten van je favoriete brouwsel, de filters van Chemex en warm water.

Afstudeercadeau 5. Emerio Pizza Box

afstudeercadeau man 5

  Bekijk Bol.com 

Pizza is altijd een goed idee. De Emerio Pizza Box Oven is een mini-tafelapparaat dat het bakken van je pizza naar een heel nieuw niveau tilt. Het combineert bovenste en onderste verwarmingselementen met een roterende anti-aanbakpan. Een must-have voor de echte pizzafreak!

Afstudeercadeau 6. Dirt Devil Robotstofzuiger

 

afstudeercadeau man 6

  Bekijk Coolblue.nl  

  Bekijk Bol.com  

  Bekijk Mediamarkt.nl  

Robotstofzuigers kunnen de hoeveelheid tijd dat je aan schoonmaken spendeert aanzienlijk verminderen. Deze Dirt Devil robotstofzuiger is een afstudeercadeau waar de afstudeerder nog heel lang van kan genieten. Natuurlijk moeten ze alle vuile sokken van de vloer halen voordat ze hem aanzetten, maar het kan waardevolle tijd besparen door schoon te maken onder al die gebieden die mensen vaak vergeten.

Afstudeercadeaus vrouw

Afstudeercadeau 1. BergHOFF Essentials Elektrische wijnfles opener

afstudeercadeau vrouw 1

  Bekijk Coolblue.nl  

  Bekijk Bol.com 

Help je afstudeerder om hun prestatie in verfijnde stijl te vieren met deze elektrische wijnopener. Ontworpen om praktisch op alle wijnflessen te passen en het verwijderen van de kurk kost geen inspanning meer. Proost!

Afstudeercadeau 2. Travelmore zijden slaapmasker

afstudeercadeau vrouw 2

  Bekijk Bol.com 

Het ideale afstudeer cadeautje als de afstudeerder nog slaapt in een studentenhuis, vrouwendispuut of een andere gedeelde leefruimte. Ze zullen je eeuwig dankbaar zijn voor dit afstudeercadeau. Dit lichtgewicht masker blokkeert licht zonder te veel druk uit te oefenen op je oogleden.

Afstudeercadeau 3. SUITSUIT Caretta Handbagagekoffer

afstudeercadeau vrouw 3

  Bekijk Bol.com 

  Bekijk Coolblue.nl  

Misschien dat de afstudeerder naar de plaats van hun ideale startersbaan verhuist of nog een tijd op reis gaat. In beide gevallen hebben ze een manier nodig om hun spullen te vervoeren. Je kunt ze ook een goedkope weekendtas geven, maar na jaren studeren en buitenschoolse activiteiten verdienen ze natuurlijk beter!

Afstudeercadeau 4. Oral-B Pro 2 2000 Elektrische Tandenborstel

afstudeercadeau vrouw 4

  Bekijk Bol.com 

  Bekijk Coolblue.nl  

  Bekijk Mediamarkt.nl  

Een elektrische tandenborstel is een teken van volwassenheid. De Oral-B Pro 2 2000 verwijdert tot zeven keer meer tandplak dan een handtandenborstel, maar hij is veilig en zacht genoeg om te gebruiken op gevoelige plekken.

Afstudeercadeau 5. Philips GC364/20 Steam & Go Plus

afstudeercadeau vrouw 5

  Bekijk Coolblue.nl  

  Bekijk Bol.com 

Stomen is een stuk eenvoudiger en sneller dan strijken. Daarom laat je met deze handige kledingstomer geen kreukels zien tijdens je eerste echte baan!

Afstudeercadeau 6. Burrito Dekentje

afstudeercadeau vrouw 6

  Bekijk Bol.com 

Elke liefhebber van lekker eten of burritos zal een moord doen voor dit dekentje. Dus gun de afstudeerder na jaren zwoegen lekkere avonden op de bank met dit dekentje!

Hopelijk heb je met deze tips en ideeën het ideale afstudeercadeau kunnen vinden. Veel succes!

Dit artikel delen: